Witam. Pytanie moje takie, przestalo dzialac opuszczanie/podnoszenie tylnej szyby. Zdjalem boczek z drzwi i w dolnej czesci (miedzy dwoma warstwami blachy) znalazlem zerwana stalowa linke. Silnik nadal dziala ale bez linki wiadomo, nie pociagnie. Nie mam pojecia jak sie zabrac za wymiane, to wszystko jest tak tam zabudowane, ze nawet nie wiem gdzie rece wlozyc. Mial ktos juz taki problem? A linke jaka kupic? Pozdrawiam.
świece, jakie...?
Zwiń
X
-
świece, jakie...?
Mam pytania odnośnie świec. Mam auto ponad rok i przejechałem przez ten czas zaledwie 8tys km, auto ma przebieg 178tys km. Nie wiem kiedy wcześniej były wymieniane świece w tym aucie. Co ile km powinno się to robić? Jakie świece do 1.9TDI, 110KM, ASV, 2001r. ???strazakp
Była O1 1.9 tdi 110KM ASV 2001r. - służyła mi dzielnie 6 lat.
Jest O2 1.4 tsi, 156KM/260Nm (podobno), CAXA, 2009r.
-
-
jeżeli chodzi o odpalanie rano silnika i ogólnie na mrozach (w zeszła zimę) to nie ma problemu. Jedyne co to na ciepłym silniku odpala trochę gorzej bo trzeba chwile kręcić. Nie wiem czy świece mogą mieć w tym przypadku jakiś wpływ na ten stan...strazakp
Była O1 1.9 tdi 110KM ASV 2001r. - służyła mi dzielnie 6 lat.
Jest O2 1.4 tsi, 156KM/260Nm (podobno), CAXA, 2009r.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez strazakpJedyne co to na ciepłym silniku odpala trochę gorzej bo trzeba chwile kręcić. Nie wiem czy świece mogą mieć w tym przypadku jakiś wpływ na ten stan...Elegance
ASV 132KM/301Nm --> turbo ASZ 140KM/322NM-->
-------------------------------------------
Komentarz
-
Komentarz